Mainospainos Myllykangas
Mainospainos Myllykangas
Myllykankaantie 15
84540 YLIVIESKA

p. 040 575 4582
p. 040 575 4583
myynti@mainospainos.fi

Mainospainos Myllykangas Facebookissa!

Tekstiilipainatukset - Mainostaulut - Opasteet - Valomainokset - Auto- ja ikkunateippaukset - Tarrat - Käyntikortit - Väritulosteet - Banderollit - Brodeeraukset - Erikoispainatukset - Logon suunnittelu

Ajankohtaista

Olemme myös Instagramissa!

Löydät meidät myös Instagramista nimellä mainospainos. Käy kurkkaamassa!

Tekstiilit joka lähtöön!

Tarvitsetko tekstiilejä koululuokallesi, joukkuellesi, syntymäpäiville, harrasteisiin? Vai muuten vaan? Meiltä saat erilaiset tekstiilit painatuksilla vaivattomasti Avaimet käteen-periaatteella! Laita sähköpostia niin sovitaan tarkemmin, mitä tarvitset!

Monipuoliset tuotemerkit saatavilla tekstiileihin

Meiltä saat valmiina tekstiilit haluamillasi painatuksilla. Tuotemerkkeijä mm. Arison, Fruit of the Loom, Regatta, Russell, Dare 2b, Clique, New Wave, Texas Bull

Kysy tarjousta!

Uusia tuotteita saatavilla

Käyhän katsomassa linkkimme mm. Fruit&Loomin sivustolle Tuotteet ja palvelut-linkistä. Uusia tuotteita saatavilla mm. tekninen paita sekä naisille että miehille. Muista myös muut t-paidat, hupparit, fleecet ym. loppukesän varalle!

Facebook - Olemme myös siellä!

Löydät meidät myös Facebookista. Käyhän tykkäämässä!

Uusia kuvia Referenssit-osiossa

Tervetuloa katsomaan uusia ja vanhempia töitämme!

Katso uusi Fruit&Loomin vaatekuvasto sivultamme!

Toimitamme kaikki kuvaston tuotteet painettuina ja brodeerattuina toiveittesi mukaisesti. Linkit löydät kohdasta Tuotteet ja palvelut.

Kunnallisvaalit lähestyvät!

Kunnallisvaaliehdokas! Tarvitsetko tienvarsimainontaa julisteiden muodossa? Käyntikortteja? Muuta vaalimainontaa? Ota rohkeasti yhteyttä, meiltä saat kaiken vaalimainontaan kätevästi ja laadukkaasti!

Suurtulosteet nyt meiltä entistä isompina!

Päivitimme laitekantaamme. Nyt meiltäkin suurtulosteet korkeuteen 130 cm kertatulosteena. Myös isommat tulosteet onnistuu yhdistelemällä tulosteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mainostaulut esille!

Meiltä mainostaulut eri materiaalipinnoille: erilaisille kankaille (mm. tuulen läpäisevä materiaali), pressulle, roll-upille, valomainokseen tai kennolevylle.  Katso jo tehtyjä töitä referensseistämme ja ota yhteyttä!

Roll-Upit messuille

Nyt saatavissa roll-upit messuille ja esittelyihin. Meiltä saat kätevästi telineen ja mainosmateriaalin roll-upiin. Kysy tarjous!

Persoonallisilla käyntikorteilla näkyvyyttä

Tilaa nyt käyntikortit omalla pohjakuvalla tai valmiista kuvapohjistamme. Persoonallisuus erottuu - myös käyntikorteissa!

Uudet nettisivut julkaistu!

Uudet nettisivumme on nyt julkaistu. Sivujen toteutuksesta vastasi Donetti - Mediapalvelut.
Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin palveluihimme!T-paitakelit lähestyvät
T-paidat omalla painatuksella kätevästi ja nopeasti Fruit of the Loom - mallistosta!
Ota yhteyttä ja kysy lisää!